Paklijst: kamperen met je gezin of vrienden

Paklijst: kamperen met je gezin of vrienden

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Kamperen met vrienden of familie is ontzettend leuk en met een goede kampeerchecklist kun je de vakantie nog comfortabel maken ook. Om van je kampeertrip een succes te maken, heb je namelijk nog behoorlijk wat spullen nodig. Wat moet je precies meenemen als je gaat kamperen? Deze paklijst helpt je op weg.

Wat moet er op je vakantielijstje voor de camping?

Slaapzakken, zaklampen, kookspullen… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je jouw kampeerspullenlijst samenstelt, is het belangrijk om er bij stil te staan dat je wilt dat je tijdelijke thuis gezellig, comfortabel en hygiënisch is. Vergeet niet onze kampeerchecklist te downloaden!

Met z’n allen naar de camping: paklijst

 1. Tent, matjes en slaapzakken. Absoluut noodzakelijk op elke checklist voor kamperen! Zorg ervoor dat je tent groot genoeg is voor iedereen en de bagage. Controleer van tevoren ook dat de tent nog waterdicht is en dat je voldoende haringen en scheerlijnen hebt. Kies slaapzakken die zowel warm en knus, als sterk en licht zijn.
 2. Kampeerstoelen. Je wilt waarschijnlijk niet je hele vakantie op de grond zitten.
 3. Bescherming tegen de zon. Je brengt veel tijd buiten door als je gaat kamperen. Op je paklijst mag zonnebrandcrème dan ook niet ontbreken. Neem ook lippenbalsem met een hoge beschermingsfactor mee. Een zonnebril en eventueel een hoedje vallen ook in deze categorie.
 4. Extra kleding en goede regenjassen. Zet voldoende extra kleding op je campingpaklijst en vergeet niet een warme trui en een goede regenjas mee te nemen. Zo ben je op elk weer voorbereid.
 5. Tools en gadgets. Er zijn veel handige gadgets om op je vakantielijstje voor de camping te zetten. Denk aan een zaklamp, extra batterijen, opladers (eventueel op zonne-energie) en een zakmes.
 6. Kookspullen. Wil je dat iedereen de hele vakantie goed kan eten? Neem een campingkooktoestel van goede kwaliteit mee. Vergeet ook de lucifers of een aansteker niet, net zoals een campingpannenset en ander kookgerei.
 7. Eten en drinken. Houd het gemakkelijk. Je wilt maaltijden die snel te bereiden zijn, genoeg snacks om iedereen op de been te houden en natuurlijk genoeg drinken. Als je bederfelijke etenswaren op de camping wilt bewaren, is een koelbox onmisbaar op je checklist voor kamperen.
 8. Eerstehulpdoos Een complete eerstehulpdoos komt altijd van pas. Neem genoeg pleisters, pijnstillers en middelen tegen insecten mee. Vergeet ook niet je eigen medicijnen mee te nemen.
 9. Rugzak. Geen paklijst voor kamperen is compleet zonder een stevige rugzak. Zo kun je gemakkelijk alle benodigdheden voor een geweldige dagtrip meenemen. Kies er eentje die sterk en groot is, en voldoende vakken en zakken heeft.
 10. Vuilniszakken. Zodat je jouw kampeerplek net zo netjes kunt achterlaten als je deze vond.
 11. Toiletpapier, keukenrol en zakdoekjes. Of je nou gemorst eten opveegt of je neus snuit tijden een hooikoortsaanval, je hebt nooit genoeg keukenpapier, vochtige doekjes, zakdoekjes en Edet toiletpapier op de camping.

Neem Edet Comfort Xtra Long mee om wat comfort van thuis mee te nemen naar de camping. Twee keer zoveel papier op een rol, dat scheelt sjouwen.

Nu je onze kampeerspullenlijst hebt bekeken, heb je een goed idee van wat je nodig hebt op de camping. Je kunt je nu concentreren op het belangrijkste onderdeel: samen veel plezier maken!

essity_2803_nl gbl181 familycampingchecklist infographic_v10_16 dec 19


Vond je dit artikel nuttig?Bedankt voor je feedback!
of
Heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact met ons op
Paklijst: kamperen met je gezin of vrienden

Download je gids hier

Paklijst: kamperen met je gezin of vrienden

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op