Vochtig toiletpapier

Wat is er nieuw aan Edet vochtige toiletdoekjes?

De vochtige toiletdoekjes van Edet zijn deels gemaakt van hernieuwbare vezels van snelgroeiende vlasplanten en zijn speciaal ontworpen om de druk op de bossen te verminderen. Deze nieuwe vochtige toiletdoekjes sparen de hulpbronnen van de aarde en bieden een hygiënischere reiniging dan droog toiletpapier alleen. Dus, zijn ze zacht voor je huid, zodat je je verzorgd en schoon voelt en draagt het bij aan een betere planeet.

Wat maakt Edet vochtig toiletpapier zo uniek en innovatief?

Het is ons eerste vochtige toiletpapier gemaakt van vlas. Essity is het eerste bedrijf dat vochtig toiletpapier met vlasvezels op de markt brengt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland, en loopt voorop in de zoektocht naar innovatieve technologieën voor betere en duurzamere hygiëneoplossingen.

Waarom vlas als vezelkeuze in Edet vochtige toiletpapier?

Vlas is om vele redenen een goede keuze voor ons vochtige toiletpapier. Vlas groeit snel en is regionaal verkrijgbaar. Bovendien zijn vlasvezels zacht, sterk en doorspoelbaar, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in hoogwaardige tissueproducten zoals deze vochtige toiletdoekjes.

Hoe moet Edet vochtig toiletpapier worden gebruikt?

Ben je op zoek naar het beste toiletpapier voor de gevoelige huid? Ons vochtig toiletpapier met vlas werkt op dezelfde manier als gewoon vochtig toiletpapier. Volg deze 3 stappen voor een uitstekende reiniging:

  1. Gebruik eerst droog toiletpapier.
  2. Gebruik vervolgens vochtig toiletpapier (maximaal 2 vellen) voor extra reiniging.
  3. Spoel het vochtige en droge toiletpapier in één keer door - dit bespaart water omdat er niet apart gespoeld hoeft te worden

Hoe milieuvriendelijk is het vochtige toiletpapier van Edet?

Wat is milieuvriendelijk toiletpapier? Bij het kiezen van duurzame badkamerproducten zoals duurzaam toiletpapier is het de moeite waard om op zowel het materiaal zelf als de verpakking te letten.

Onze recyclebare verpakkingen zijn uitgerust met een hard deksel van 30% PCR, dat voorkomt dat de doekjes uitdrogen en helpt om onze ecologische CO2-voetafdruk te verkleinen  door het deels gebruik van gerecycled plastic. Ons vochtig toiletpapier is gemaakt van een mengsel van verschillende vezels: hernieuwbaar en snelgroeiend vlas, maar ook houtvezels.

Kan Edet vochtig toiletpapier in het toilet worden weggegooid?

Ja, ons vochtig toiletpapier is ontworpen om net zo veilig in het toilet te worden weggegooid als traditioneel droog toiletpapier.

Kan Edet vochtig toiletpapier worden gerecycled?

Nee, gebruikt vochtig toiletpapier is niet geschikt voor recycling volgens de geldende richtlijnen voor bestaande recyclingfaciliteiten omdat het menselijk afval bevat.

Is Edet vochtig toiletpapier biologisch afbreekbaar?

Ja, ons vochtig toiletpapier is biologisch afbreekbaar. Gemaakt van 100% plantaardige vezels, kun je het vochtige toiletpapier van Edet veilig weggooien, wetende dat het is ontworpen met het oog op het milieu.

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op