Wij verkleinen, vernieuwen of recyclen onze verpakkingen

Wij verkleinen, vernieuwen of recyclen onze verpakkingen

Bij onze beslissingen over verpakkingen liggen onze prioriteiten bij betrouwbaarheid, hygiƫne en welzijn. Maar ook nadenken over duurzaamheid vinden wij essentieel.

Daarom streven we tot 2025 de volgende doelen na:

%
recyclebare verpakking
%
van het verpakkingsmateriaal van hernieuwbare of gerecyclede materialen.
%
van onze producten in heel Europa is gemaakt van PCR-kunststoffen (door consumenten ingezameld plastic).
recyclebare verpakking

recyclebare verpakking

Wij streven naar ernaar de hoeveelheid verpakkingen die gerecycled worden te verhogen. Met de juiste opties en inzamelsystemen kunnen we nog beter samenwerken met klanten, gemeenschappen en bedrijven om de hoeveelheid gerecyclede verpakkingen in de toekomst te vergroten.

recyclebare verpakking

Gerecyclede kunststofverpakkingen

Recyclebaarheid is een begin, maar zeker niet het einde. Wij streven ernaar om meer gerecycled materiaal in onze verpakkingen te gebruiken. Al onze verpakkingen zijn al gemaakt van meer dan 30% gerecycled plastic. In 2025 willen we dat 85% van onze producten gemaakt zijn van gerecyclede materialen.

Meer informatie

We gebruiken verantwoord verkregen grondstoffen

Het is voor ons erg belangrijk om ervoor te zorgen dat al onze producten zowel veilig als verantwoord worden geproduceerd. Duurzaam en milieubewust handelen heeft daarbij prioriteit.

We verkleinen onze CO2-voetafdruk

Met doordachte innovaties in productontwerp en productie werken we eraan de impact van onze producten op het milieu te minimaliseren.

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op