Alles wat je moet weten over taart glazuren

Alles wat je moet weten over taart glazuren

We kennen allemaal dat overheerlijke gevoel wanneer je een lekker taartje eet met daarbovenop een onweerstaanbare laag taartglazuur, icing, frosting of fruitglazuur – net hoe je het wilt nemen! En stel nou dat je je eigen recept voor glazuur zou hebben? Wij helpen je om een prachtige laag glazuur te maken, snel en makkelijk.

Recept voor glazuur op basis van jam

Met jam maak je eenvoudig een lekkere laag taartglazuur. Zo maak je het:

  1. Schep een paar lepels vruchtenjam in een pan en verwarm het op laag vuur.
  2. De hitte zal de jam veranderen in een stroperige substantie je je makkelijk kunt uitsmeren. Als de jam te dik is, voeg dan wat water toe om het te verdunnen.
  3. Zodra je tevreden bent over de dikte van je glazuur, smeer je het uit over de bovenkant van je taart, en smullen maar!

Het is handig om sterk en absorberend keukenpapier, zoals

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op