1 persoon vond dit nuttig
Dit heb je nodig (voor 2 porties):
- 2 gele appels
- 12 g pure chocolade (4 stukjes van een plak)
- 3 g witte chocolade (1 stukje van een plak)
- 1 houten stokje
Bereiding
- De appels wassen en op een bord leggen.
- De pure en de witte chocolade apart van elkaar in een waterbad (‘au bain-marie’) smelten.
- Met een houten stokje en de gesmolten donkere chocolade, in het bovenste derde deel van de appel, een brilmontuur tekenen.
- Daarboven, met de chocolade haar op de appel tekenen en onder de bril een mond.
- De appels 5-10 minuten in de koelkast zetten, zodat de chocolade weer hard kan worden.
- Dan, met de witte chocolade, de ogen tekenen en weer laten drogen.
- Tenslotte, met de donkere chocolade, pupillen op de witte chocolade tekenen.
Mocht de chocolade uitlopen, of knoei je ermee op je werkblad, dan is dat geen probleem. Je pakt gewoon een vel Edet en dept met een puntje de chocolade voorzichtig weg.
Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden, ca. 30 minuten drogen.
Eet smakelijk!
Minions koekjes
Dit cookie-idee is gewoon zo suikerzoet! Met dit eenvoudige recept tover je zeker een glimlach op de gezichten van jouw gasten.
Minions fruitbom
Met deze fruitige minion krijgt iedereen zin in een gezond tussendoortje!
Low Carb Superfood koekjes
Power voor de feestdagen met superfoodkoekjes
Kersthuisjes van chocoladebrownies
Suikerzoete chocolade browniehuisjes voor de adventstijd.
Ipanema en Aardbei-daiquiri
Twee geweldige recepten voor cocktails zonder alcohol.
Gezond ontbijt
Een snel recept voor zelfgemaakte muesli met mango en banaan.