Minions appels

Minions appels

Dit heb je nodig (voor 2 porties):

  • 2 gele appels
  • 12 g pure chocolade (4 stukjes van een plak)
  • 3 g witte chocolade (1 stukje van een plak)
  • 1 houten stokje

 

Bereiding

  1. De appels wassen en op een bord leggen.
  2. De pure en de witte chocolade apart van elkaar in een waterbad (‘au bain-marie’) smelten.
  3. Met een houten stokje en de gesmolten donkere chocolade, in het bovenste derde deel van de appel, een brilmontuur tekenen.
  4. Daarboven, met de chocolade haar op de appel tekenen en onder de bril een mond.
  5. De appels 5-10 minuten in de koelkast zetten, zodat de chocolade weer hard kan worden.
  6. Dan, met de witte chocolade, de ogen tekenen en weer laten drogen.
  7. Tenslotte, met de donkere chocolade, pupillen op de witte chocolade tekenen.

Mocht de chocolade uitlopen, of knoei je ermee op je werkblad, dan is dat geen probleem. Je pakt gewoon een vel Edet en dept met een puntje de chocolade voorzichtig weg.

Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiden, ca. 30 minuten drogen.

 

Eet smakelijk!


Vond je dit artikel nuttig?Bedankt voor je feedback!
of
Heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact met ons op

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op