Low Carb Superfood koekjes

Low Carb Superfood koekjes

Ingrediënten (voor 15 stuks):

  • 125 gr. zonnebloempitten
  • 50 gr. amandelstokjes
  • 25 gr. gedroogde moerbeien
  • 25 gr. gedroogde gojibessen
  • 25 gr. sesam
  • 1 ei
  • 50 ml ahornsiroop

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de ahornsiroop met het ei.
  3. Meng de amandelstokjes, moerbeien, gojibessen, zonnebloempitten en sesam met het stroop/ei-mengsel.
  4. Vorm van het mengsel kleine hoopjes en leg die op de bakplaat. Bak de koekjes 10 tot 15 minuten in de hete oven.
  5. De koekjes kunnen gegarneerd worden met een beetje poedersuiker.

Bereidingstijd: 15 minuten verwerken, 15 minuten bakken.

Smakelijk eten!


Vond je dit artikel nuttig?Bedankt voor je feedback!
of
Heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact met ons op

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op