Bananenlolly's

Bananenlolly's

Dit heb je nodig (voor 8 lolly’s):

  • 4 bananen
  • 250 g donkere chocoladecoating
  • Strooisel naar keuze: gekleurd, melkchocolade, puur, mix, amandelsnippers, enz.
  • 8 houten stokjes
  • Bordjes
  • Kwastje

 

Bereiding

  1. Bananen pellen en halveren.
  2. Steek aan de snijkant een houten (lolly)stokje tot bijna de helft in de banaan.
  3. Zet de banaan nu 1 uur in de vriezer. (Deze stap kan worden overgeslagen, maar zorgt er wel voor dat de chocoladecoating, als hij over de bevroren banaan wordt gegoten, sneller stolt).
  4. Smelt de chocoladecoating en zet de verschillende soorten strooisel klaar op bordjes.
  5. Smeer de chocoladecoating met een kwastje op de bananen of doop de bananen direct in de coating.
  6. Wentel de bananen, als de coating nog zacht is, door de verschillende soorten strooisel om ze zo te decoreren.

Geen bananen-chocolade-lolly zonder chocoladedruppels en chocolademondjes. Geeft niet! Met een vel Edet is het altijd zo opgelost!

Bereidingstijd: 20 minuten voorbereiden, 1 uur koelen.

 

Eet smakelijk!


Vond je dit artikel nuttig?Bedankt voor je feedback!
of
Heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact met ons op

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op