Decoratieve Minions-steentjes

Decoratieve Minions-steentjes

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Minions zijn altijd grappig om bij de hand te hebben! Met de instructies hieronder kun je, samen met de kinderen, leuke decoratieve Minions-steentjes maken, waarmee je heel eenvoudig extra kleur en sfeer in je huis tovert. Je kunt helemaal los! Want, er zijn bijna net zoveel verschillende Minions als er stenen zijn.

Wat moet je het eerste doen? Hup, naar buiten, de frisse lucht in, op zoek naar platte, gladde, ovale stenen. Het maakt helemaal niet uit hoe groot ze zijn. Alleen… niet te klein, want je moet wel voldoende plaats hebben om ze te beschilderen.

Wat heb je nodig:

  • Een aantal gladde, platte, ovale stenen
  • Blauwe en gele acrylverf
  • Wiebelogen
  • Een kwast
  • Bakje water, om de kwast uit te spoelen
  • Edet keukenpapier
  • Permanent marker

Duur: 45 minuten inclusief drogen

Leg, voordat jouw kinderen met schilderen beginnen een paar vellen Edet keukenpapier op het werkoppervlak! Zo voorkom je verfvlekken.

  1. Minions stenen geel schilderenLeg de stenen op een vel Edet en verf ze helemaal in geel. Laat ze goed drogen!
  2. Minions blauw vervenSchilder nu met de blauwe kleur op het onderste deel van de stenen de tuinbroek. Teken smalle lijntjes als bretellen. Plak er vervolgens één of twee wiebelogen op.
  3. Minions stenen mond oogjesWacht tot de blauwe kleur goed droog is en teken dan met de permanent marker een mond, de knoopjes aan de bretellen en het unieke Minion ‘G’-logo op de broek. Vergeet niet om ook de brilbeugels opzij van de ogen te tekenen!

Laat je kinderen lekker kliederen met de verf. Spatten en morsen is geen probleem, want je lost het gewoon op met een vel Edet!

Kijk, zo kun je zelfs van een ‘gewone’ steen iets heel bijzonders maken. De stenen zijn trouwens ook leuk als een cadeautje, of als decoratie in bloempotten. Of nog beter: Je gebruikt ze als speelstenen voor het geweldige Minions bordspel!

Veel plezier!

minions stenen bloempot


Vond je dit artikel nuttig?Bedankt voor je feedback!
of
Heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact met ons op

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op