Minions confettikanon van een lege Edet-rol

Minions confettikanon van een lege Edet-rol

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

De Minions helpen hun meester Gru, om de grootste slechterik aller tijden te worden, maar toch missen ze ook geen enkele mogelijkheid om een feestje te vieren! Maar, let op, de Minions houden ook van alles wat knalt en explodeert. Vindt jij dat ook leuk? Volg dan de instructies hieronder op, voor het maken van een spectaculair confettikanon in Minions-stijl. Voor dit feestplezier heb je maar weinig materialen nodig, die je zeker thuis zult vinden.

Wat heb je nodig:

  • 1 Minions-figuur, gemaakt van een lege Edet-rol
  • Gele washi tape
  • Schaar (eventueel kinderschaartje)
  • 1 blauwe luchtballon
  • Kleurrijke confetti

Duur: 15 minuten werktijd 

Ga je knutselen met kinderen, dan is het aan te bevelen (als je geen kinderscharen hebt) dat het knippen door jou als volwassene wordt gedaan. De kleintjes kunnen dan de creatieve taken zoals het plakken en versieren op zich nemen.

  1. Confettikanon 1Knip van een lege ballon het bovenste (brede) gedeelte af (= ongeveer 1/3).
  2. Confettikanon 2Knoop het einde samen en stulp de opening van de ballon over de onderste opening van de Minions-figuur. Bevestig de ballon met washi-tape aan de rol.
  3. Confettikanon 3Vul de Minions-figuur via de bovenste opening met confetti. Om te knallen, hou je de Minion goed vast, trek je hard aan het geknoopte uiteinde van de ballon en laat dan plotseling los!

Zo’n Minions-confettikanon is natuurlijk op elk feestje een echte ‘klapper’! En voor het perfecte (kinder)feestje vind je hier ook nog eens 4 spannende Minions-spelletjes. De lekkerste snacks op het feestje maak je natuurlijk met onze recepten: bananenlolly's, Minions fruitbom of Minions muffins.

Veel plezier!


Vond je dit artikel nuttig?Bedankt voor je feedback!
of
Heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact met ons op

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op