Menu
 • Over Edet

  Edet, het merk voor toiletpapier van hygiënebedrijf Essity, staat garant voor een comfortabele toiletervaring. Edet droog toiletpapier en Edet vochtig toiletpapier bieden samen een complete persoonlijke verzorging. Dankzij innovaties zijn er van droog én vochtig toiletpapier diverse hoogwaardige varianten, die bijdragen aan een schoon en fris gevoel voor iedereen.

  Over Edet
 • Essity

  Essity is een toonaangevend, wereldwijd hygiëne- en bosproductenbedrijf. De Groep houdt zich bezig met de duurzame ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van personal care-, tissue- en bosproducten. Verkoop vindt plaats in ongeveer 100 landen via een aantal sterke merken, waaronder wereldwijd TENA en Tork, en regionaal Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda en Zewa. Als Europa’s grootste particuliere boseigenaar legt Essity een bijzondere nadruk op duurzaam bosbeheer. De Groep heeft rond de 46.000 medewerkers en de verkoop in 2016 bedroeg 12,4 miljard euro. Essity is opgericht in 1929, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en staat genoteerd aan de NASDAQ Stockholm. Ga voor meer informatie naar www.essity.com

 • 2theloo

  Je kent het wel. Je bent onderweg en zoekt een schone wc. Vaak nog niet zo eenvoudig! Daarom is er 2theloo, een frisse toiletwinkel die je vindt in winkelstraten en winkelcentra. Essity en 2theloo leggen beide de nadruk op innovatie, persoonlijke hygiëne en duurzaamheid. Daarom is Essity met haar merk Edet premium sponsor van 2theloo.