Menu
 • Over Edet

  Edet, het merk voor toiletpapier van hygiënebedrijf Essity, staat garant voor een comfortabele toiletervaring. Edet droog toiletpapier en Edet vochtig toiletpapier bieden samen een complete persoonlijke verzorging. Dankzij innovaties zijn er van droog én vochtig toiletpapier diverse hoogwaardige varianten, die bijdragen aan een schoon en fris gevoel voor iedereen.

  Over Edet
 • Essity

  Essity is een vooraanstaand internationaal hygiëne- en gezondheidsbedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van welzijn met producten en oplossingen voor dagelijks gebruik. De naam Essity is een combinatie van de woorden essentials en necessities. Ons duurzame businessmodel creëert waarde voor mens en natuur. Verkoop vindt plaats in ca. 150 landen via de toonaangevende internationale merken TENA en Tork, en andere sterke merken waaronder JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda en Zewa. Essity heeft ca. 47.000 medewerkers en de netto-omzet in 2018 bedroeg ca. SEK 118,5 miljard (EUR 11,6 miljard). Het hoofdkantoor bevindt zich in Stockholm, Zweden, en Essity staat genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. Ga voor meer informatie naar www.essity.com.

 • 2theloo

  Je kent het wel. Je bent onderweg en zoekt een schone wc. Vaak nog niet zo eenvoudig! Daarom is er 2theloo, een frisse toiletwinkel die je vindt in winkelstraten en winkelcentra. Essity en 2theloo leggen beide de nadruk op innovatie, persoonlijke hygiëne en duurzaamheid. Daarom is Essity met haar merk Edet premium sponsor van 2theloo.